Üzleti Elemző Anyagok

Mind a saját üzleti életünk, mind pedig a tanítványaink, ügyfeleink visszajelzései alapján azt tapasztaltuk, hogy akkor tudjuk (és tanuljuk meg) igazán hatékonyan használni az Office programcsomagot, ha azt a saját munkánkban egy komplexebb feladatra lehet (és kell is) alkalmazni. Akkor jönnek igazán elő az igazi gyakorlati “turpisságok”, születnek meg az elsöprő “AHA-élmények”, amelyek aztán radikálisan formálják az Excel-hez való viszonyunkat – kivétel nélkül pozitív irányba.

Ezért úgy döntöttünk, hogy saját és ügyfeleink gyakorlati példái alapján kialakítunk komplex tematikákat, amelyeknek a célja, hogy a megismert tudás egy nagy kerek egészbe álljon össze, amellyel tűpontosan tudjuk behatárolni és megoldani a komplex problémát –  valahogy úgy, mint amikor a nagyító lencséje összegyűjti az egyébként ártatlan napsugarakat és azokat 1 pontra fókuszálva képes meggyújtani a papírt (is).

A témák listája ennek megfelelően folyamatosan bővül, ahogy a gyakorlati tapasztalatok alapján újabb és újabb konkrét komplex feladatok merülnek fel.