Excel és VBA

Az Excel képzéseink képezik a bázisát, az alapját, az origóját annak a tudásnak, amelyet az ügyfeleink részére át szeretnénk adni. Amennyiben ez az alap stabil, akkor arra bátran lehet építeni a tudás további részét. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az alapokat jól átadjuk, külön kiemelve azokat a leggyakoribb buktatókat, amelyekkel minden Excel felhasználó (igen, természetesen mi is) találkozott már, vagy előbb-utóbb találkozni fog – és akkor nagyon fog örülni, hogy felkészült már erre a talalkozásra.

A tematikát kezdő és középhaladó részre bontottuk fel, ugyanis ezt indokolták az elvárások az ügyfelek részéről. A haladó Excel tudás már áthajlik egy kicsit a VBA (Visual Basic for Applications), egy kicsit pedig az Üzleti Elemzés sorozatunk témakörébe, ezért a haladó képzéseinket mindig az ügyfél igényeihez igazítjuk, megbeszélés alapján.

 

A VBA (azaz makróprogramozás) tematikát kezdő és haladó szintre bontottuk, szintén az igények alapján. A kezdő szintről egy rutinos felhasználót könnyedén el tudunk juttatni a középhaladó szintre és onnantól már inkább az egyedi fejlesztések iránya következik, az pedig inkább egy haladó szint – ezért neveztük így el a következő tanfolyamunkat.