Tanfolyam célja

Az adatelemzői munka befejezését követően nagyon fontos az eredmények megfelelő bemutatása, prezentációja. Hiába végeztünk precíz, alapos adatelemzést, ha nem sikerül az eredményeket megfelelően bemutatni, akkor az egész munka kárba vész. Ez a tanfolyam megtanítja a hallgatókat az adatok bemutatására az Excel különböző vizualizációs eszközeivel úgy, hogy nemcsak az Excel eszközöket tanulja meg a hallgató, hanem hasznos tudást kap az adatvizualizáció és dashboard készítés alapelveiről és gyakorlati módszereiről. 

A tanfolyam végére a hallgató megérti, hogyan kell hatékonyan prezentálni az elemzett adatokat, eredményeket és ehhez megtanulja az Excel eszközök használatát.

Kiknek ajánljuk

A tanfolyamot ajánljuk azoknak, akik szeretnének jobban áttekinthető, hatékony és automatikusan aktualizálódó Excel diagramokat, dashboard-okat vagy akár az Excel PowerView használatát szeretnék megtanulni.

A tanfolyam elvégzéséhez elegendő alapvető Excel ismeret, nem kell magas szintű Excel tudás.

Tanfolyami tematika

Feltöltés alatt, addig javasoljuk a videó anyagok között szereplő első 2 videót megtekintését, amelyek éppen a Dashboard-ok bemutatására készültek:

Videó anyagok